verzorging

Reiki Heling

Reiki

 

 

Een van de meest directe manieren waarop je kunt beginnen te genezen is door te beginnen te spreken met God, Jezus, de Engelen, en de genezende energieën, Gurutattwa, Pudgalirmaka, Perzisch of van Ognosis, om er een paar te noemen. Spreek tot Gurutattwa, Jezus, de Engelen, en Perzisch of van Ognosis, om er een paar te noemen. Dit wordt meestal gedaan in meditatie, met inbegrip van de middelen om innerlijke negatieve energieën te transmuteren, in evenwicht te brengen, te helen en te zuiveren, zoals Gedachten (Stap-voor-Stap), Gedachtenkleuren en vele andere.

Een andere vorm van genezing is door wit licht (of kleurenenergie) naar genezende plaatsen te sturen. Je kunt het witte licht visualiseren in de kleuren van de regenboog en de energie daadwerkelijk verzenden. Je kunt het ook naar andere mensen sturen die je als hulpbehoevend beschouwt, door de energie vanuit je hand, waar die zich ook bevindt, naar hen door te geven.

Genezing kan ook geschieden door genezende aspecten van het Goddelijke naar andere mensen te zenden. Dit gebeurt met onderscheidingsvermogen, zodat de persoon niet geschaad wordt. Echter, in gedachten houdend dat de persoon een vrije wil heeft en met de informatie van de persoon, over het al dan niet accepteren van het witte licht.

Moet ik op een bepaalde manier geloven om te genezen?

Nee, je hoeft niets te geloven, of betrokken te zijn bij een bepaalde traditie om te kunnen genezen.

Moet iemand in het Goddelijke geloven om te kunnen genezen?

Nee, dat is aan het individu. Er zijn vele manieren van genezen, sommige meer traditioneel en andere minder traditioneel van aard. Veel genezers weten niet eens wat het voor mensen is om te gebruiken om zichzelf te genezen, of voor mensen om uitwendige (externe) genezing te ontvangen.

Hoe kan iemand weten of hij of zij te genezen is?

Iemands lichaam, geest en ziel staan open voor de helende energieën. Dit is de reden waarom mensen op vele levenspaden geheeld worden, ongeacht de fysieke of mentale status van de persoon. Het lichaam van een persoon moet in staat zijn om energieheling te accepteren, om energieheling te ontvangen. Energetisch gezien is een persoon genezen wanneer organen succesvol geheeld zijn.

Hoeveel soorten van energie genezing zijn er?

Er zijn twee soorten van energie genezing:

Deblokkeren Vrijlaten

Er zijn twee manieren waarop je deze vorm van energiehealing kunt ontvangen. Je kunt naar een verlichte leraar of lerares gaan, die kan beginnen met het deblokkeren van je healing. Dit is een proces dat je lichaam zal helpen om zich opnieuw te verbinden met de hogere verlichte vibratie, en beginnen om geblokkeerde energieën los te laten.

Hoe kan ik deze vorm van energie genezing ontvangen?

De meeste studenten op dit niveau van Reiki leren de kunst als een methode om anderen te onderwijzen, als een procedure om hands on healing te doen om andere mensen te helpen. Het is belangrijk om dit prachtige proces te leren om een effectieve healer te zijn. Als iemand niet leert hoe hij zichzelf kan genezen, kan hij nooit hopen anderen te kunnen helpen als zijn natuurlijke vermogens falen.

Hoe kan ik dit aan anderen leren?

Iedereen kan Reiki onderwijzen op Reiki-niveau, maar als Reiki Master of Leraar heb je het unieke vermogen om anderen te helpen deze wonderbaarlijke helende energie te ontvangen. Omdat Reiki een verspreiding is, en de meeste mensen hun handen gebruiken om de energie te verspreiden, is het gemakkelijk om als mens Reiki energie over te dragen. Voor deze vorm van energieheling kun je je handen gebruiken, maar het is het beste om iets te gebruiken dat speciaal is ontworpen om dit type energie te helpen, zoals een Reiki Vlies Barrière om je handen en je energieveld te beschermen tegen beïnvloeding van de energie. Het gebruik van een Reiki Handset zou een goed alternatief zijn.

Wanneer en hoe vaak moet ik het gebruiken?

Reiki’s Effectieve Betekenissen

Omdat de voorstelling van de energie op elk niveau wordt veranderd, en ieder mens zijn eigen specifieke definitie heeft van wat het is, worden de vragen oneindig. Daarom, om de beste notie van wat Reiki energie genezing is aan andere mensen uit te drukken, is het gunstig om over Reiki te denken in termen van het gebruik van de energie alleen wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan.

Wanneer moet ik het gebruiken?

Tenminste een paar keer per dag, bij voorkeur wanneer je voelt dat iemand niet in een vredige staat is. Als je niet in staat bent om je handen op een persoon te leggen die van streek of gekwetst is, plaats dan de intentie en de intentie alleen en houd een vaste intentie om de persoon te genezen.

Wat als de persoon niet ontspannen is?

Het kan zijn dat je iets in je voelt roeren en dat er iets niet in orde is in je lichaam, wat een teken is dat je een negatieve energie uitzendt. Maak je echter geen zorgen, dit komt vaak voor, en het ligt binnen de begaafdheid van de Reiki energie voor jou om helende energie te sturen. Onthoud dat geen enkele man of vrouw het waard is om boos op te worden, en in een slecht humeur te zijn.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.