gezondheid

Levenscoaching

Life coach Rotterdam

 

 

 

 

Life coaching is een veelbelovende nieuwe benadering om met mensen, teams en organisaties te werken en hen effectieve strategieën aan te reiken om de gewenste doelen te bereiken.

Life coaching is een krachtige manier om het bewustzijn te vergroten, veranderingen in goede banen te leiden, vertrouwen te ontwikkelen, doelen te versterken en vooruit te kijken naar de toekomst. Life coaching kan individuen, teams of organisaties op de volgende manieren van dienst zijn.

Als een life Coach:

Ik geloof dat alle mensen in staat en bereid zouden zijn om de juiste hulp te krijgen om hun prestaties te verbeteren en het meeste uit hun kostbare tijd te halen. De ervaring die iemand opdoet door met veel mensen, teams en organisaties te hebben gewerkt, stelt hem in staat een scala aan mentale kwetsbaarheden op te doen om alternatieven af te wegen en keuzes te maken over de doorslaggevende factoren bij het oplossen van problemen, het overwinnen van hindernissen en het vinden van oplossingen.

Als een facilitator:

Met de gaven die in ons liggen, is het de taak van een persoon om het potentieel voor betere prestaties te herkennen en andere mensen te helpen hun latente bekwaamheden te ontsluiten en naar buiten te brengen. Het is niet al te moeilijk om life coaching in te voeren als een vast onderdeel van het bedrijfsproces, maar coaching, als het als een voltijdse baan wordt gedaan, betaalt niet het volledige commerciële salaris dat nodig is om te beginnen met het opbouwen van uw bedrijf.

Als manager:

Coaching verschaft u een stabiel inkomen waarin u uw persoonlijke ontwikkelingsbehoeften kunt opnemen, de tijd en energie kunt steken die nodig zijn om de prestaties van uw team te verbeteren, enzovoort.

Als een Coach:

Coachen is geen kwestie van geluk hebben, slim zijn of slim genoeg zijn om niet goed te zijn. Bij coaching gaat het erom in iedere medewerker of ieder individu het vermogen tot persoonlijke ontwikkeling in te bouwen.

Een beetje coaching, regelmatig en consequent, levert in ons inderdaad een beter opgeleide werknemer, een beter team en een betere organisatie op. “Alles in de geest van het werken aan een gemeenschappelijk doel” – John D Woods.

Het ruimt de oude bagage op en de bagage die kamelen moesten slepen en slepen en slepen. Ze haalden het van de achterste hokken naar de voorste linies en ze kwamen daar door te duwen tot ze bewogen.

Het geeft de mensen die het moeilijk hebben, de tijd en de energie die zij nodig hebben om vaardigheden te ontwikkelen en deskundigen en leiders te worden.

Wij voeden het leiderschap van de teams en helpen hen om hun inspanningen op een beduidend hoger niveau te brengen.

Helpt hen een hoog energieniveau te ontwikkelen, regelmatig te werken, te sporten, te spelen, te managen en te slapen; geeft hen tijd en ruimte en het vertrouwen dat zij de leiders van het team en de organisatie zijn.

Helpt hen doelen te stellen, plannen van positieve actie te ontwikkelen om die doelen te bereiken en het vertrouwen te krijgen dat zij de resultaten die zij beloven, herhaaldelijk kunnen leveren.

Bouwt in hun persoonlijkheid een totaal gevoel van eigenwaarde en vertrouwen.

Het ontspant ons enerzijds en het moedigt ons anderzijds aan, omdat we weten dat we met mensen zijn die in een geest van plezier en loyaliteit werken.

De coach kan ons helpen te kijken vanuit het standpunt van een buitenstaander, met een perspectief van onpartijdig en helder begrip. Elke werknemer in het team of in de organisatie wordt een nieuw mens, een nieuw persoon met inzicht in zijn eigen interesses en sport, maar ook in zijn werk en zijn waarden en behoeften.

Hoe meer en meer ik dit werk zie, hoe meer ik geloof dat het een echt waardevolle en zinvolle manier is om levens, teams en organisaties te coachen.

Dus of je nu een professionele coach bent of een human resource manager, werk met je eigen coach en kijk waar coaching© je brengt.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.