verzorging

Laserbehandeling voor wratten

Huidkliniek Rotterdam

 

 

 

 

De huid van het hele lichaam is een van de belangrijkste verdedigingsmiddelen tegen ziekten en schadelijke elementen die anders via de poriën uw lichaam zouden binnendringen. Wanneer uw huid in de juiste vorm is en een gezonde laag vet, cholesterol, collageen en elastine heeft opgebouwd, zou eventuele schade aan de huid aan de buitenkant niet te zien zijn. Wanneer de huid echter in deze lagen beschadigd is door dingen zoals de vette 42 voering, verbrande huid door de zon, puistjes, schurft, ringworm, schimmelinfecties, bacteriën, extreme veroudering, hitte, vochtige omgevingen, te weinig ijzer, stoffen die koper bevatten, alcohol en verschillende chemische reinigingsmiddelen, zou de diepte van de schade dieper kunnen zijn. U kunt uiteindelijk een combinatie van beschadigingen hebben, variërend van oppervlakkig tot diep.

Gewoonlijk, werkt de laserverwijdering door zacht weefsel vloeibaar te maken en de haarfollikelen van de donkere pigment producerende huidlaag te vernietigen en bevordert de regeneratie van gezondere huid makend die laag moeilijker voor de ziekteverwekker om in te groeien. Aangezien het laserlicht het sterkst in het rode spectrumlicht is, adviseren de artsen hoofdzakelijk rode golflengten wanneer boon voor de behandeling van huidvoorwaarden. Men heeft geconstateerd dat het gebruik van de laser in de golflengte van 880-1290 millenium, maximaal effect is geregistreerd. Hoe langer de pulsduur, hoe sneller de transpiratie en hoe dieper de pigmentatieschade, en dus hoe sneller de haarfollikels worden vervangen door huid.

De laserbehandeling is gevonden om 98% efficiënt te zijn wanneer gebruikt voor de verwijdering van pigmentatie. Het verwijderen van pigmentatie met laserlicht is bewezen veiliger dan ooit tevoren. Recente studies hebben aangetoond dat er geen nadelen zijn van een laserbehandeling, zelfs niet bij de meest ongunstige huidcondities. De kans op kleine bijwerkingen veroorzaakt door de laserbehandeling in niet meer dan 0,1% waardoor het vrijwel pijnloos.

Het is belangrijk op te merken dat laserbehandeling geen effect heeft op deConstitix huid. Terwijl het laserlicht door de huid wordt gestuurd, zal een deel van het licht door het huidoppervlak worden geabsorbeerd en in warmte-energie worden omgezet, waardoor de huid effectief als normaal wordt behandeld.

Er zijn echter bepaalde veel voorkomende negatieve effecten van een laserbehandeling voor pigmentatie, zoals beschadiging van de huid. Donkerder of verbranding van de huid gedurende enkele dagen.Groei van fijn haar. Overslijten van de beschermende pigmentatie. Schilfering en peeling van de huid, evenals roodheid.Ongelijke huidskleur. De behandeling veroorzaakt het verschijnen van zonnevlekken, moedervlekken, ouderdomsvlekken en bruine vlekken. Verkleuring van de huid, snelle afschilfering en blaarvorming. Bleekheid, extreme gevoeligheid voor de zon, branderigheid of jeuk. Ook de mogelijkheid van littekenvorming.

Mensen die zijn ondergaan laser verwijdering behandeling hebben beroepen die blootstelling aan de zon met inbegrip van mensen die werkzaam zijn in de directe zonlicht te betrekken. Vandaar dat mensen die zich niet bewust zijn van het directe effect van de laser verwijdering op de huid en de mogelijkheden om de huid te beschadigen tijdens deze behandeling moeten zich onthouden van dergelijke behandelingen. De mogelijkheden van schade aan de huid nemen af met elke dag die voorbijgaat.

Tegenwoordig kunt u ook huren cosmetische laser verwijderen voor mannen bij huidkliniek die effectieve behandeling oplossingen voor mannen te bieden. Cosmetische verwijdering van mannen lichaamshaar kan worden gedaan op de meeste centra die behandeling oplossingen voor mannen te bieden. het verminderen van de kans op nadelige gevolgen van de laser verwijdering behandeling op de huid en het lichaam effectief.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.