verzorging

How To gain

fysieke zorg begeleider

 

 

 

 

Laat ik het simpel zeggen. Als je op een redelijke manier gaat slapen terwijl je je werk doet, zul je productiever zijn en dat zal je dus helpen om meer werkuren te maken.

Maar sommige mensen slapen de hele nacht door en als de ochtend aanbreekt, hebben ze geen idee dat ze moe zijn en zou het te veel moeite zijn. Zo’n situatie kan heel wat gevolgen hebben, zowel fysieke zorg, emotioneel als mentaal. Een 60-jarige man verloor vorig jaar zijn vader. Zijn vader stierf ten gevolge van een hartaanval. Deze werkethiekronde putte de uitgeputte man lichamelijk uit, met een hartaanval tot gevolg. Zijn familie moest hem financieel ondersteunen, en zijn gezondheid liet al te wensen over. Na een spoedgeval vertelden de artsen hem dat als hij het nog een dag zou volhouden, hij zijn leven zou verliezen. Hij kreeg medicijnen en ontstekingsremmers om zijn maagpijn te behandelen. Hij zou naar een psychiater gaan. Maar hij weigerde de medicijnen te nemen. Er was een rapport dat hij de hele dag sliep, zonder enige slaap. Enkele dagen na het innemen van de medicatie, schoot zijn bloeddruk omhoog en viel hij om. Zijn familie moest hem met spoed per vliegtuig naar het ziekenhuis brengen. Hij kon nauwelijks ademen en zijn lichaam leed hevig. Omdat hij maar 4 dagen sliep. Daarna verslechterde zijn gezondheidstoestand en belandde hij in een rolstoel. Door deze situatie betreurden wij het ten zeerste dat wij zijn familie hielpen zijn medische rekeningen te betalen. Wij troostten hem en zeiden hem dat wij het geld aan zijn familie zouden geven.

Astrale Adem Wordt gebruikt in combinatie met ademhaling en mentaal behoud; Wordt voornamelijk gebruikt voor het behoud van energie, deze gasstroom is niet schadelijk voor enig levend wezen; Kan ook gebruikt worden door het paard om te helpen bij de vertering van voedsel en het paard zal alleen eten wat vers is en zal geen last hebben van de opgedroogde uitwerpselen van een inspannende beenoefening. Het paard drinkt het gas in ongeveer een halve liter water; kan gebruikt worden door de magere mens die frisser wil worden, door de zieke herstellende verslaafde die bij elke inademing automatisch de maximale hoeveelheid zouten in zijn adem geeft; herinnert de paramedicus aan de gastronomie bij het uitschrijven van een recept. Dit gas maakt meer grondstoffen beschikbaar voor de weefsels.

Wij bluetalkers waren de eersten die stallen van zee naar zee vervoerden om diagnostische medicijnen te vervoeren.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.