verzorging

Hoe om te gaan met gezonde

Healing Den Bosch

 

 

 

 

Laten we beginnen met te zeggen dat je al heel, gezond en anordomainable bent voor jezelf. Anders handelen betekent dat je de fragmenten van jezelf die ” Levend” blijven naar de oppervlakte laat komen zodat je gemakkelijker met de fragmenten kunt omgaan. Dit wordt ook wel rationaliseren of “tot de kern komen” genoemd.

Je moet er ook op vertrouwen dat de fragmenten toch wel naar boven komen. Door niet op de fragmenten te ademen blijft u hun bestaan negeren. Hoe meer u in staat bent harmonie in uw leven te vinden, des te gemakkelijker zult u de fragmenten herkennen wanneer ze aan de oppervlakte komen.

Het is echter niet altijd mogelijk om alleen met deze fragmenten om te gaan. Een ander artikel sprak over hoe telepathische communicatie kan helpen bij healing. Hoewel dat waar is, moet je ook in staat zijn ze duidelijk en vol vertrouwen de hand te reiken. Werken met deze fragmenten kan zijn alsof je een doorn in je voet hebt om mee om te gaan. Je kunt de doorn niet meer horen, zien of voelen en je wilt dat niveau van uitdaging niet meer ervaren. Als je duidelijk tot de kern van het probleem doordringt, zul je ontdekken dat het niet zo ingewikkeld is als je dacht.

Toen ik besefte dat ik niet verder wilde werken met de fragmenten, vond ik het nuttig om mijn ziel, of Hoger Zelf, te vragen om te verduidelijken wat er werkelijk aan de hand is. Daarna vroeg ik mijn hart om de last van mijn schouders te nemen en in plaats daarvan de last te dragen. Daarna ging ik bij de delen van mijzelf zitten die het trauma hadden ervaren en die moesten helen. Ik werkte met mijn ziel om helderheid te krijgen over wat er werkelijk gedaan moest worden en dat deed ik. Daarna nam ik de stappen om mezelf ervan te verzekeren dat ik dit niet verzon en dat het echt voor mijn hoogste goed was.

Ik moest wat schuren. Ik moest me ontdoen van gedachten en overtuigingen die niet langer voor me werkten. Ik moest gedachten en overtuigingen verwijderen die mijn geluk beperkten. Toen het Zielsfragment werd vrijgemaakt om op eigen kracht te ervaren, begon het stukken van die last te bevrijden die ik al jaren op mijn rug droeg. Jij hebt dezelfde verplichting. Het wordt net dat beetje gemakkelijker als je op persoonlijk niveau hulp zoekt van een persoon die de energie heeft zoals wij. Energie is een stroom. Als je die stroom van energie niet krijgt, zal geblokkeerde energie zich blijven verzamelen.

Het is veel gemakkelijker om iets op te ruimen als je steun en begeleiding krijgt. Daarom is het belangrijk om hulp te zoeken bij het opruimen van de dingen die je probeert op te ruimen. Je moet de mensen met wie je werkt ook vertrouwen, want ook zij weten wanneer iets energetisch goed voor je is en ze weten ook wat je doormaakt. Vaak geven we onze kracht weg aan anderen en beseffen we niet dat we in ruil daarvoor iets aan hen hebben weggegeven. Een voorbeeld zou zijn dat je met een helderziende werkt omdat ze te mooi lijkt om waar te zijn. Nou, ze is waarschijnlijk de beste. U moet ook uw helderziende vragen of ze zal uw verzekering te nemen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.