Uncategorized

de koppelaars

 

De koppelaars zouden vragen stellen over uw dagelijkse schema's, buitenschoolse activiteiten en uw trainings- en voedingsgewoonten. Ik wil je eraan herinneren dat fitnesssucces meer is dan alleen maar sporten. Het betekent je leven inrichten met gezonde recepten. Het betekent het volhouden van een gezonde levensstijl door middel van gezonde leefgewoonten en positieve ervaringen. Hoeveel vrienden heb je bijvoorbeeld die niet gezondheidsbewust zijn? Ben je veel met ze of ben je gewoon veel aan het socializen?

Met het verstrijken van de tijd moet je gemerkt hebben dat ik niet veel heb geschreven. Dat komt omdat ik het te druk had met de voorbereiding van een heel belangrijk personage dat ik assisteer. Op een dag moest ik je verder rijden dan ik had gepland. Omdat we haastig moesten afspreken, ben ik de laatste tijd gaan schrijven. Ik had al eerder over dit personage geschreven, maar niet om indruk op je te maken. In plaats daarvan schreef ik deze paar regels alleen maar om aan mijn dagelijkse schrijfdoelen te voldoen. Daarom zullen er vandaag ook weinig woorden geschreven worden. Hopelijk ben je geïnteresseerd. Laten we doorgaan.

• Ik was twee keer bij deze jongen op bezoek geweest. Jammer dat hij de eerste keer miste. Hij was bij zijn tante, een buurvrouw en haar familie. Hij vertelde me dat hij een bureau wil inhuren om een ​​baan en woonruimte te vinden. Hij wil dat geld gebruiken om mijn reis te betalen om zijn geboortestad te bezoeken en te denken aan het volgen van een online school en het zoeken naar een baan. Als hij zijn plannen niet doorzet, zal ik zijn terugtrekking dramatisch maken.

• Mijn neef heeft gebeld en wil bij ons komen eten. Hij vertelde me dat hij online studeert en van plan is er zijn beroep van te maken. Ik zei zeker. Hij vroeg me om de begeleiding. Ik heb hem gezegd dat ik hem bij elke stap van zijn leven zal steunen.

• Een ander belde en wil met ons mee op date. Ik zei ja, en hij moet mij eerst bellen voordat hij wil afspreken. Ik had het gevoel dat het niet zou werken, maar ik wilde hem niet teleurstellen.

• Iemand wilde me een cadeau geven. Ik kreeg een idee van wat hij wilde. Ik heb wat spullen voor zijn familie en mezelf. Het werd goed ontvangen en ik dank hem daarvoor.

• Ik heb een felicitatieoproep ontvangen. Ik vertelde hem dat hij gewaardeerd wordt voor herten. Ik vertelde hem hoe ik ook op de hertenafdeling werk. Hij vertelde me hoe hij meer herten wil doden en eten. Ik vertelde hem over een ton onlangs gedode herten. Hij begon erg geïnteresseerd te raken en we lachten. Toen hebben we besloten om één hert te elimineren. Toen hij om meer riep, vertelde ik hem over het volwassen hert. Hij stemde ermee in om nog een te elimineren.

• Iemand wilde me uitdagen. Ze boden me hun Big Mac aan. Ik herkende hun stem helemaal niet. Hij geloofde dat het van hemzelf was. Ik zei hem dat we allebei pauze hebben. Hij stemde toe en we hebben het opgelost.

• Hij wilde me iets anders dan vlees voeren. Ik heb hem een ​​bos bloemen gegeven. Hij vertelde me dat hij had gehoord over een nieuwe, bijzondere langeafstandsrelatie. Hun therapeut zei dat het gemakkelijk zal zijn om te beginnen. Hij wil de therapeut ontmoeten.

• Een andere persoon was Rhio's nieuwe vriendin. Ze ontmoetten elkaar op een nacht en sliepen in zijn woonkamer. Toen ik wakker werd, ontdekte ik dat dit meisje zijn oudere vriendin is. Hij vertelde me dat hij een huis voor haar zou kopen en haar lichaam zou gebruiken voor zijn inwonende partner. Toen ik hem vroeg wat hij met zijn lichaam wil doen, zei hij dat hij een bestverkocht model wil worden. Ik heb hem gezegd dat ik hem kan helpen om af te vallen en dat hij een huis voor haar zal bouwen.

• Twee modellen wilden zijn nieuwe vriendinnen worden. De een is aan het bestellen en de ander is een modelleerling. Ze wilden weten of hij van plan was zijn lichaam te gebruiken. Hij vertelde hen dat hij dat niet was.

• Ik had gisteren een bezoeker die over zijn lichaam wilde praten. Hij was zelfbewust over zijn grote omvang omdat mensen niet van zijn buikspieren konden houden. Hij wilde weten hoe hij het gewicht kon verliezen. Ik vertelde hem over de intensieve leverontgifting. Hij raakte opgewonden en vertelde me dat hij er volgende week aan wil gaan werken.

• Verscheidene zijn jaloers op zijn grote,.

Leave a Reply

Your email address will not be published.