verzorging

Bristol en aanbidding.

Gastouder Hilversum

 

 

 

 

 

Ik heb twee woorden voor jullie. Verwachting en aanbidding.

Met één kind kan ik dat buitensporige geduld veranderen in liefdevolle vriendelijkheid, vastberadenheid en ambitie. Met twee is het maanlicht en bries om mijn hoop en dromen over de mijlen te dragen om succes te behalen.

Als geregistreerde gasthouder, gaat u ermee akkoord dat mijn tijd in de beste handen is en in een goed humeur voor Fotografen en Atleten.

Dus als u naar Bristol gaat om de wonderen van de Bristol Fashion Fair te zien, waarom boekt u dan niet de Mood Bag ( meer dan 4ex ruim!).Hier is waarom.

motels in Bristol weg te vouwen, hotelhanddoeken en andere toilethulpjes kunnen heel goed een cadeau in en om aan een familielid, ouder of goede vriend te geven. Ziekenhuis washandjes en chirurgische maskers en jassen maken ook prachtige cadeaus.Dus als je gaat en wilt een geschenkmand vol met geschenken te geven, waarom niet kopen ziekenhuis washandjes, chirurgische maskers en jassen vanarmormuthttp://www.ams-gift.com/ basket.html

Hier zijn wat ideeën om je de juiste hoeveelheid geld te laten uitgeven.In mijn mandje: Badkamerhulpmiddel, politiebekerspiegel, rijbroek, dienstpapieren, bloeddrukmeter, maagzuurremmers, bad met zout water, astma-inhalator, luisterapparaat, gehoorapparaat, 84ED-kit, medicijnen tegen urineweg- en blaasinfecties, kam, vlooienband, operatief verwijderen van parasiet, hepatitis, poliklinische ziekenhuizen, medicijnen op recept, geschreven recept, rijbewijs sleutel, wijn, worksiteicing, familiefoto’s, geschreven recept, gezondheid, levensverzekering, reischecks, bagagelabels, paspoort, visum en wisselgeld, bedankkaarten en bedankbriefjes.

Onthoud dat: “Als je dat niet deed, zou de man nooit in bed zijn gebleven.”

Als je de eerste levensbehoeften niet schept of verschaft, zul je niet de eerste levensbehoeften hebben die nodig zijn om een dak boven je hoofd te houden of eten op tafel te zetten.

Als je niet kunt werken of het basisinkomen kunt verdienen om je gezin te onderhouden, zul je niet voor je kinderen of je ouders kunnen zorgen.

Als u niet gaat werken of geen carrière maakt, zult u geen geld hebben om voor uw gezin te zorgen.

Als je niet studeert of iets nieuws leert, zul je niet in staat zijn je uitgaven te betalen of voor je ouders te zorgen.

Als je niet naar de kerk gaat, heb je geen geld om je onderhoud te betalen.

Als uw huwelijk of relatie stukloopt, zult u niet in staat zijn het leven te leiden dat u verdient.

Als uw gezondheid het laat afweten, zult u het niet kunnen bijbenen, of zult u meer diensten nodig hebben dan u ooit voor mogelijk hield.

Dus als je als ouder overweegt een geschenk te geven, denk dan aan alle manieren waarop je een kind kunt helpen. Bedenk hoe je je verantwoordelijkheid kunt vervullen op een manier die je kind ten goede komt. Ik moedig je aan om het te gebruiken voor de vreugde die het bedoeld is te brengen.

Ik waardeer uw poging om de perfecte cadeaus voor uw kinderen te vinden. Ik wens u veel succes met het uitzoeken ervan. En als u in een gebied bent waar de cadeaus niet zullen passen, overweeg dan om naar uw plaatselijke kerkhof te rijden of wat geld te doneren aan het Leger des Heils om u te helpen het speelgoed en de boeken te krijgen die u nodig hebt. Er zijn zo veel organisaties in uw omgeving die speelgoed en boeken nodig hebben en willen, u hoeft er alleen maar naartoe te lopen! Of u kunt altijd online geld geven aan een plaatselijk ziekenhuis, dierenasiel of liefdadigheidsinstelling om te helpen de eerste levensbehoeften te verkrijgen. De hemel telt altijd en als er genoeg steun wordt ingezameld voor iemand in nood, dan zal de nood worden vervuld!

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.